24. USPOSABLJANJE operativnega asfalterskega kadra - oktober 2020

Prispeval: zas | 18-09-2020 08:01

LJUBLJANA - petek, 16. oktober 2020 Usposabljanje je namenjeno: inženirjem, delovodjem, vodjem skupin, strojnikom, tehnologom, laboratorijskemu osebju, nadzornim inženirjem, skratka vsem, ki se srečujejo z asfaltersko dejavnostjo kot izvajalci, nadzorniki ali naročniki.          Organizator              Pokrovitelj Združenje asfalterjev Slovenije pod pokroviteljstvom Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo organizira 24. regijsko, ENODNEVNO usposabljanje operativnega asfalterskega kadra. Usposabljanje bo organizirano 16. oktobra 2020 v Tehnološkem parku... Beri dalje

VIDEO: Izzivi pri izvajanju gradbene pogodbe - Okrogla miza

Prispeval: zas | 11-07-2020 16:09

Ljubljana, 30. junij 2020. Udeleženci/govorci okrogle mize: • Boris Sapač, član uprave Pomgrada, • Edo Škufca, član uprave CGP, • Ljiljana Herga, v. d. direktorice RS za infrastrukturo • Janez Kušnik, direktor področja organizacije gradenj in obnov Dars, • Maja Koršič Potočnik, odvetnica, partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil, • mag. Slovenko Henigman, predsednik Združenja asfalterjev Slovenije, • doc. dr. Peter Lipar, predstojnik Prometno tehniškega inštituta (PTI) na Fakulteti... Beri dalje

Okrogla miza - IZZIVI PRI IZVAJANJU GRADBENE POGODBE

Prispeval: zas | 01-07-2020 10:07

Ljubljana, 30.06.2020    »IZZIVI PRI IZVAJANJU GRADBENE POGODBE«   Gradbeniki opozorili, da so aneksi pri gradbeni pogodbi praviloma upravičeni in imajo negativen prizvok predvsem zaradi nepoznavanja vsebin. Udeleženci okrogle mize (z leve): Janez Kušnik, Maja Koršič Potočnik, Andreja Jernejčič, Edo Škufca, Ljiljana Herga in Boris Sapač    Pri izvajanju gradbene pogodbe se je velikokrat izpostavil problem aneksov in tolmačenja pomena aneksov tudi v... Beri dalje

VABILO: Okrogla miza in Skupščina ZAS za leto 2020

Prispeval: zas | 29-05-2020 08:49

Združenje asfalterjev Slovenije vabi svoje člane na OKROGLO MIZO in SKUPŠČINO za leto 2020.   Vljudno vabljeni!           Beri dalje

Arhiv novic