Upravljalec: ZAS - Združenje asfalterjev Slovenije

Namen

__PHPSESSID

seja

Delovanje sistema za prikaz vsebin.

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Google Analytics

Piškotek

Trajanje

Namen

__utma

2 let

Razlikuje uporabnike od sej.

__utmb

30 min

Ugotovi nove obiske.

__utmc

Čas seje

Potreben za združljivost skripte za nazaj.

__utmz

6 mesecev

Nosi informacijo o izvoru prometa.

__utmv

2 leti

Shranjuje splošne podatke o obiskovalcu.

Če želite blokirati le storitve Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.